OSHO FISH Grand Opening in Bucuresti
Posted on June 28, 2011
Nu stiu daca ati fost vreodata la Restaurantul OSHO din Bucuresti din Bd.Primaverii (nr.19-21). S-a deschis in luna septembrie a anului trecut si eu n-am fost acolo decat o data, din pacate (si n-am apucat sa fac poze).
De ce din pacate?
Pentru ca mi-a placut f. mult – e nou, curat, luminos, cu un concept american mai putin obisnuit aici – un amestec de bistrou/restaurant/macelarie, un loc simplu dar cu gust, unde te simti confortabil si mananci chiar bine.
OSHO vine de la initialele numelor celor patru macelari americani, fratii Oskar, Sam, Harry si Oliver Feldman, care au deschis prima macelarie cu acest brand in 1939 in Chicago.
Pe langa atmosfera si mancare, am avut o mare surpriza legata de serviciu – un serviciu rapid, elegant, fara ostentatie – care a depasit imaginatia mea in materie de restaurante in Romania dupa cum o sa vedeti.
Prietena cu care eram a comandat niste coaste de berbecut care au fost foarte bune doar ca un pic prea facute pentru gustul ei si a rugat chelnarul sa atraga atentia bucatarului. Chelnarul s-a oferit f. rapid si fara nici un fel de figuri sau ochi dati peste cap sa i le inlocuiasca dar prietena mea nu a dorit alta portie ci doar sa dea un sfat.
Dupa indelungi discutii in care prietena mea a incercat sa dovedeasca ca mancarea i-a placut totusi (mancand-o evident), la nota de plata au urmat alte discutii. Dar, uimitor pentru mine cel putin, discutiile erau in ideea ca mancarea ei nu fusese pusa pe nota de plata. Prietena mea vroia s-o plateasca pentru ca o mancase si-i placuse de fapt iar chelnarul insista ca mancarea nu a fost suficient de buna, ca restaurantul isi cere scuze si ca nu prietena mea n-are nimic de plata.
Ati mai auzit asa ceva in Romania? Eu nu.
Drept pentru care am zis ca o sa ma mai duc pe acolo si o sa recomand restaurantul OSHO si la altii.
Si iata ca am ocazia sa merg acolo foarte curand adica joi 30, la ora 20h, cand are loc acolo OSHO FISH Grand Opening – adica pe langa diversele feluri de carne rosie, de acum incolo ne vom bucura si de felurite feluri de peste si fructe de mare proaspete aduse din Grecia, Turcia, Italia, Franta, Alaska si Filipine, o selectie de vinuri bune si sampanie.
Si, ca sa fie distractia cat mai mare, ii vom avea si pe cei de la Partizan a caror muzica eu o iubesc foarte tare.
» Filed Under Altele, Am mincat la, Am vazut, De prin Romania
Comments
2 Responses to “OSHO FISH Grand Opening in Bucuresti”
Leave a Reply
am nimerit in articolul asta al tau dintr-un altul despre Irish pub (aia da, ce povesteai acolo pare tipic romanesc).
In schimb de asa ceva n-am mai auzit. Poate e pt ca de-abia deschisesera si voiau sa faca impresie buna. Mai stii? Daca mai mergi peste ceva vreme.. oare o sa se pastreze bunele obiceiuri?
Au rezistat bine cativa ani. Nu stiu ce s-a intamolat. Am intrebat chelnarul daca s-a schimbat managerul si mi-a zis ca nu.